ben bir konularda algoist arkadaşıma katılmıyorum o da şu.
Lisede ki fiziğin sıkıcı olması.Algoist yazmışsın ki lisede ki fizik sıkıcı değildir.Bence tam tersi lisede ki fizik lise hayatı boyunca görülebilecek en sıkıcı ders bence.Tabii din dersi şu bu gibi dersleri saymıyorum bunun içinde.Çünki lisede fizik şöyle öğretiliyor.Damdan düşer gibi.Evet bütün formüller "çocuklar bunun formülü budur.Sorulursa burdan yapacaksınız"şeklinden ibaret.Ve benim bu yüzden lisede fizik en kötü dersimdi.En ufak bir şey anlamazdım ama hasbel kader fizik yazdım ama şimdi o tercihimin benim hayatımda ne kadar önemli bir tercih olduğunun farkındayım.Çünki üni. deki fizik lise de öğretilenden çok daha farklı.Türev integral üzerinde herşey o kadar güzel ve sistemaik geliyor ki insan ben lisede ne öğrendim diyor kendine.bizim mekanik hocamız(mükemmel biridir benim ve arkadaşlarımın gözünde bir ilah gibidir) lise de öğrendiklerinizi unutun demişti.
Demem o ki lise hayatı çok farklıdır.o yüzden LordVoldemort kardeşim sen hiç bunu kafana takma ben seni çok iyi anlıyorum.
Ama algoistin dediği diğer herşey doğru.
Ailen konusunda da yapacağın tek şey var.Sen kafanda kararını belirle ama onlara söyleme

taki zamanı gelene dek.Hadi bakalım şimdiden başarılar.Çalışmalara devam. Kimin ne zaman nerden çıkıp dünyayı sallayacağı hiç belli olmaz.Bu belki de sensiz
